Van Veen en Partners

Van veen en partners

Wie zijn wij?

Mijn naam is Ton van Veen,  eigenaar en ondernemer van het administratiekantoor. Ik kom oorspronkelijk uit de accountancy en heb daar samen met externe opleidingen het vak geleerd.

Administratiekantoor Van Veen en Partners is op 1 januari 1994 opgericht. Het kantoor is gevestigd in Oude Wetering.

 

Bel ons

Wij zijn bereikbaar tijdens onze openingstijden. Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Op feestdagen zijn wij niet bereikbaar.

Mailen

Wij zullen binnen twee werkdagen contact met u opnemen.

Bezoekadres

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag 8.30 tot 17.00 uur. Op feestdagen is ons kantoor gesloten.

Klaproos 31, 2377 EC Oude Wetering

Wie zijn wij?

Van Veen en Partners is een eenmanszaak. Waarom dan “en Partners”? Sinds het begin hebben wij een samenwerking gezocht en gevonden met derden partijen die kennis en know-how toevoegen aan onze onderneming. Zo hebben wij in mijn kring een samenwerking gevonden met een accountantskantoor, een registeraccountant, een fiscaal jurist én een onafhankelijke verzekeringsdeskundige.  Waar onze kennis ophoudt gaat die naadloos over in eventueel benodigd advies van een specialist. Dit betekent dat u de bijbehorende tarieven pas betaalt als u meent dat aanvullend advies met werkzaamheden nodig zijn.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Laat u zich informeren over wat Van Veen en Partners voor u kan betekenen en laat u aan ons weten wat uw wenden en verwachtingen zijn.

Neem voor het maken van een afspraak telefonisch of per e-mail contact met ons op.